Σχετικά με μας

To GreekChat.eu είναι ένα νέο Ελληνικό Δίκτυο Επικοινωνίας και δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη.
Δημιούργησε την σελίδα : https://www.facebook.com/pages/GreekChat/503966693094140,
με σκοπό όλοι εσείς που αγαπάτε το Δίκτυο GreekChat.eu να μπορείτε να κάνετε like , δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη σας προς το δίκτυο μας και εμάς.
Είναι ένα IRC δίκτυο, δλδ ένας δικτυακός χώρος που χωρίζεται σε κανάλια επικοινωνίας που φιλοξενούν άτομα του ίδιου ενδιαφέροντος (ή γενικού ενδιαφέροντος) και τους προσφέρει άμεση επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο.
Το GreekChat.eu φιλοδοξεί να κερδίσει μια θέση στην καρδιά αλλά και στην καθημερινή σας συνήθεια.
Συνδεθείτε μαζί μας, συνομιλήστε με άλλα άτομα αλλά κάντε μας και τις παρατηρήσεις - προτάσεις σας για να βελτιώσουμε ότι ακόμα δεν είναι καλό.
Δεν θα επιτραπεί να αδικηθεί κανένας , είτε είναι μέλος της Διαχειριστικής Ομάδας, είτε ένας απλός χρήστης.
Για καλύτερη ακόμα επικοινωνία μπορείτε να στείλετε email στο : greekchat@hotmail.com .

 

Ιστορικό του project

Δημιουργήθηκε για να παρέχουμε την δυνατότητα σε χρήστες από όλο τον κόσμο να επικοινωνούν μεταξύ τους, μέσω διαδικτύου και να μηδενίζονται οι αποστάσεις στο θέμα επικοινωνίας.

Στο δίκτυο μπορείτε να εισέλθετε από MiRC client : /server irc.greekchat.eu , από την παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και από το www.greekchat.eu !

Σας περιμένουμε μέσα στο Δίκτυο και ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!

 

Οι χρήστες μας

Θα έχουν την δυνατότητα να κατοχυρώσουν το ψευδώνυμό τους, ώστε να μην μπορεί κάποιος άλλος να το χρησιμοποιήσει.

Επίσης να δημιουργήσουν τα δικά τους κανάλια επικοινωνίας και να καλέσουν φίλους, γνωστούς, άγνωστους ή άλλους χρήστες σε αυτό. Σημασία έχει να βρισκόμαστε στο δίκτυο και να περνάμε όμορφα, χωρίς να χαλάμε τις καρδιές μας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο δίκτυο θα έχετε την δυνατότητα όταν εισέρχεστε από την ιστοσελίδα να ακούτε από το ράδιό μας, τις μουσικές επιλογές που με αγάπη έχουν επιλεχθεί για να σας κρατάνε συντροφιά.

Στο θέμα των προσωπικών δεδομένων θα πρέπει όλοι οι χρήστες να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε άγνωστα πρόσωπα, να μήν δίνετε προσωπικές πληροφορίες και γεγονότα από την προσωπική σας ζωή, διότι δεν γνωρίζετε ποιος ή τί χαρακτήρας είναι το άτομο που σας γράφει από το πληκτρολόγιο, κρυμένος πίσω από μία οθόνη και με ποιό τρόπο θα χρησιμοποιήσει αυτά που ΕΣΕΙΣ του έχετε εμπιστευτεί!